« Terug naar het nieuwsoverzicht

Wat is jouw favoriete attractie? Stem voor de publieksprijs 2017!

In het verleden was Helmond een van de weinige gemeentes die als ultieme beloning voor het in alle facetten optimaal uitbaten van een attractie enkele exploitanten op het “erepodium” zette en hen beloonde met een fraaie kermisprijs. Een beker, een oorkonde, soms zelfs beide. Winnaars werden gekozen in de beperkte reeks categorieën waaronder attracties zijn te verdelen.

Maar, met het verliezen van haar superieure glans brak de Helmondse kermis helaas met deze zeer gewaardeerde traditie.

Onder het mom van “dat wat goed is moet je koesteren” zal bij de zomerkermis van 2017 weer een vakkundige jury op pad gaan om te komen tot 4 prijswinnaars. U op uw beurt kunt ook invloed uitoefenen door hieronder uw stem uit te brengen. Deze zal mede bepalend zijn voor de uitreiking van de vijfde prijs; de publieksprijs.

De prijsuitreiking zal plaatsvinden op maandagmorgen 10 juli. Tot en met zondag 9 juli kunt u uw stem uitbrengen om de exploitant te belonen die volgens u zijn attractie als beste exploiteert.

Stemmen kan door een keuze te maken uit onderstaande attractielijst (gesorteerd op willekeurige volgorde). Selecteer jouw favoriete attractie en klik dan onderaan de pagina op “VOTE”.

Bedankt voor je stem namens de organisatie en alle exploitanten!

Stemmen is niet meer mogelijk.« Terug naar het nieuwsoverzicht