« Terug naar het nieuwsoverzicht

Spectaculaire attracties en acties op voorjaarskermis Helmond

De Helmondse voorjaarskermis wordt dit jaar gehouden van vrijdag 30 maart tot en met zondag 8 april. De kermis staat opgesteld op en rond de Ameidewal, Ameideplein, de Markt en gedeelte op de Watermolenwal. Op de Voorjaarskermis staan zo’n 50 attracties.

De spectaculaire attractie Ghost Castle (spookhuis) is weer terug op de Voorjaarskermis. De Rue de Paris (glazendoolhof), Kindertrein en de V.R. Experience maken hun première op de kermis. Al met al zorgen de vele attracties, vermaak- en verkoopzaken en eetgelegenheden ervoor dat jong en oud zich op een betaalbare manier naar hartenlust kan amuseren. De kinderzaken kosten in Helmond € 1,50 (10 ritten voor € 10,-).

Fotowedstrijd

Voor jongeren en volwassenen is er een fotowedstrijd via Facebook. Foto’s kunnen worden gedeeld via www.facebook.com/gemHelmond. De leukste kermisfoto’s worden beloond met mooie prijzen, zoals een dagje gratis kermis vieren. De prijzen worden uitgereikt tijdens de officiële opening van de kermis op vrijdag 30 maart.

Golden Ticket

Wegens succes zal de Golden Ticket dit jaar ook weer met de voorjaarskermis worden gehouden. Wat houdt dit in? Elke dag wordt bij één attractie de Golden Ticket verstopt. Om deze ticket te kunnen vinden wordt per uur een aanwijzing via Facebook gegeven. Deze aanwijzing heeft betrekking op de desbetreffende attractie. Maximaal zullen per dag 3 aanwijzingen worden gegeven. De persoon die de Golden Ticket vindt krijgt als prijs een dagje gratis kermis vieren.« Terug naar het nieuwsoverzicht