Voorjaarskermis

30 maart t/m 8 april 2018

Nieuws

 • 2017
 • 10 jul 2017

  ‘Testgezinnen’ beoordelen zomerkermis


  Geplaatst op 10 juli 2017

  De 3 testgezinnen hebben op zondag 9 juli alle attracties beoordeeld. In de categorieën ‘kinder- en familiezaken’, ‘eetgelegenheden’, ‘oefeningsspelen’ en ‘grootvermaak’ zijn zij gezamenlijk tot een TOP 3 gekomen. Tevens kon de afgelopen dagen via de website gestemd worden op de publieksprijs, waar U ons kon aangeven welke attractie uw favoriet is of volgens u het beste geëxploiteerd wordt. Hieronder (of klik op ‘lees meer’) treft u de uitslagen aan van de diversen categorieën en de publieksprijs.

  » Lees verder…

 • 6 jul 2017

  Wat is jouw favoriete attractie? Stem voor de publieksprijs 2017!


  Geplaatst op 6 juli 2017

  In het verleden was Helmond een van de weinige gemeentes die als ultieme beloning voor het in alle facetten optimaal uitbaten van een attractie enkele exploitanten op het “erepodium” zette en hen beloonde met een fraaie kermisprijs. Een beker, een oorkonde, soms zelfs beide. Winnaars werden gekozen in de beperkte reeks categorieën waaronder attracties zijn te verdelen.

  » Lees verder…

 • 5 jul 2017

  Kermis Concerten Helmond 2017


  Geplaatst op 5 juli 2017

  Op donderdag 6 juli start de zomerkermis in het centrum van Helmond. Vanaf zaterdag 8 juli zijn er weer kermisconcerten op de kop van de Markt, gezellig tussen de vele terrassen en attracties. 4 dagen lang live muziek, dj’s, en van alles te doen voor jong en oud! De toegang is alle dagen gratis.

  » Lees verder…

 • 4 jul 2017

  Digitale kermiskrant en kortingsbonnen Zomerkermis Helmond


  Geplaatst op 4 juli 2017

  De zomerkermis staat weer voor de deur! Terwijl in het centrum alle exploitanten en de organisatie druk bezig zijn met de opbouw van dit fantastische evenement, kunnen de kermisliefhebbers zich met de digitale kermiskrant alvast voorbereiden op een volle week kermisplezier! De online kermiskrant staat weer boordevol kortingsbonnen, boeiende interviews en artikelen, video’s en allerhande informatie omtrent de aankomende zomerkermis.

  » Lees verder…

 • 1 jul 2017

  ‘Prikkelarme’ kermis in Helmond


  Geplaatst op 1 juli 2017

  Van 6 tot en met 12 juli aanstaande wordt in Helmond de zomerkermis gehouden. Voor het eerst zal er op zondag 9 juli van 12.30 tot 14.00 uur een ‘prikkelarme’ kermis te beleven zijn. Een prikkelarme kermis is bedoeld voor mensen met autisme, epilepsie of een vorm van niet aangeboren hersenletsel.

  » Lees verder…

 • 29 jun 2017

  Kermismuntenactie met Jumbo Supermarkten


  Geplaatst op 29 juni 2017

  In samenwerking met de vijf Jumbo Supermarkten in Helmond kent de Zomerkermis dit jaar een unieke kermismuntenactie. Wie in de deelnemende Jumbo Supermarkten in Helmond inkopen doet, ontvangt een gratis kermismunt bij iedere € 15,- aan boodschappen. De kermismunt heeft een waarde van € 1,-. De kermismunten kunnen verzilverd worden bij kermisattracties op de Helmondse Zomerkermis.

  » Lees verder…

 • 26 jun 2017

  Golden Ticket wedstrijd


  Geplaatst op 26 juni 2017

  Ook deze zomereditie zal de Golden Ticket wedstrijd gehouden worden waarmee je dagelijks kans maakt op een dagje gratis kermisvieren!

  » Lees verder…

 • 20 jun 2017

  ‘Testgezinnen’ gezocht voor beoordelen zomerkermis


  Geplaatst op 20 juni 2017

  De gemeente Helmond is op zoek naar ‘testgezinnen’ om de zomerkermis te beoordelen. De kermis wordt dit jaar gehouden van 6 tot en met 12 juli. Er worden drie gezinnen gezocht met kinderen in de leeftijdscategorie tot en met 8 jaar en van 8 tot en met 16 jaar.
  » Lees verder…

 • 16 jun 2017

  Topattractie “The Tower” op zomerkermis in Helmond


  Geplaatst op 16 juni 2017

  De organisatie van de kermis is er in geslaagd een topattractie uit Duitsland vast te leggen voor de zomerkermis 2017. Deze attractie “The Tower” is uniek in de wereld. De attractie is 25 m. hoog en heeft vijf attracties onder één dak, namelijk Sky Drive, Sky View, Sky Cafe, Sky Lounge en Sky Loop.

  » Lees verder…

 • 7 mei 2017

  Kermis Brouwhuis 2017


  Geplaatst op 7 mei 2017

  Van zaterdag 20 tot en met dinsdag 23 mei wordt in de wijk Brouwhuis kermis gevierd. Deze gezellige kleinschalige kermis staat opgesteld op de locatie Peeleik.

  » Lees verder…