« Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuwe attracties op de Helmondse kermissen

2018 belooft wederom een mooi kermisjaar te worden in Helmond met spectaculaire attracties en veel vermaak. De voorjaarskermis wordt nu 10 dagen gehouden van 30 maart tot en met 8 april en de zomerkermis van 5 tot en met 11 juli.

De kermissen worden opgesteld op Markt, Ameideplein, de Watermolenwal, Speelhuisplein, Havenpark en langs de Havenweg. Op de voorjaarskermis staan zo’n 50 attracties. Op de zomerkermis zijn er dat 60. Er komen enkele spectaculaire attracties op de zomerkermis zoals de Goldmine Tower en de Rock-it, die uniek zijn in hun soort. De draaiende effecten leveren beslist een zeer speciale ervaring op. Ook de Air Race Bungee, Muziekexpress, Jumper, Thriller (Spookhuis), Jumbo (leuk voor de kinderen en de ouders) zullen op de zomerkermis een echte blikvanger zijn en voor het nodige spektakel zorgen. De Rock-it is een schommel die met 4 gondels de lucht in slingert en over de kop gaat. Stuk voor stuk attracties waar een echte kermisliefhebber toch een keer in moet zijn geweest!

Verder zullen de  attracties de Rups, Turbo Polyp, Booster Maxx, Fire Department (Funhouse) te zien zijn. Dit bijzonder mooie Funhouse komt ook naar de Helmondse Voorjaarskermis. Al met al zorgen de vele attracties, vermaak- en verkoopzaken ervoor dat jong en oud zich op een betaalbare manier kunnen amuseren. De kinderzaken kosten in Helmond € 1,50 (10 ritten voor € 10,-) andere attracties € 2,- met uitzondering van BoosterMaxxx,  Air Race Bungee, Rock-it en de Super Mouse.

Zeer spoedig zal de website geüpdatet worden met alle informatie over de Helmondse voorjaarskermis 2018. De digitale kermiskrant zal medio 3e week maart verschijnen.« Terug naar het nieuwsoverzicht