« Terug naar het nieuwsoverzicht

Golden Ticket Wedstrijd

Ook deze voorjaarseditie zal de Golden Ticket wedstrijd gehouden worden waarmee je dagelijks kans maakt op een dagje gratis kermisvieren!

Wat houdt dit in? Elke dag wordt bij, rondom of in een attractie het Golden Ticket verstopt. Om het ticket te kunnen vinden worden per dag maximaal 3 aanwijzingen gegeven via Facebook en Twitter. Deze aanwijzingen hebben betrekking op de attractie waar het ticket op dat moment te vinden is en worden gegeven om 14.00, 16.00 en 18.00 uur. Het ticket wordt die dag niet verplaatst.

Let op: op de eerste kermisdag, vrijdag 30 maart, worden de hints gegeven om 17.00, 18.00 en 19.00 uur.

De persoon die het Golden Ticket als eerste heeft gevonden krijgt als prijs een dagje gratis kermis vieren! Het ticket kan maar door één iemand gevonden worden.

Nadat het ticket gevonden is zal de organisatie zo snel mogelijk een foto van de gelukkige winnaars maken en dit communiceren via de social media kanalen. Het kan helaas gebeuren dat er een korte periode voorbij gaat nadat het ticket gevonden is en dit via social media kenbaar wordt gemaakt, we doen er echter alles aan dit zo snel mogelijk te publiceren.

Nu al een ticket winnen?

Lezers van Traverse kunnen meedoen met een speciale prijsvraag maar daar moeten ze wel wat voor doen. Lees er hier meer over.« Terug naar het nieuwsoverzicht